Szórakozás

Pikáns titkok Jennifer Aniston múltjából

aniston (aniston)
aniston (aniston)

Jennifer Aniston első lovagja nyíltan mesélt arról, hogy milyen volt szerelemben élni a tizenkét éves későbbi szupersztárral.

Jennifer Aniston filmjeinek megítélése elég eltérő a nézők és a kritikusok körében, de mindegyik alkotásban van egy közös motívum, ami megkérdőjelezhetetlen – valakivel mindig összetapasztja az ajkait. Ami a szereplőtársainak nemcsak azért örömteli esemény, mert a világ egyik legdögösebb nőjét csókolgathatják munkaköri kötelességből, hanem mert a színésznő igencsak profin bánik a szájával. Legalábbis első lovagja, Adonis Tsilimparis azt állítja, hogy Aniston már tizenkét évesen is világklasszis csókpartner volt. A görög felmenőkkel rendelkező páros az általános iskola hetedik osztályában esett szerelembe, és minden kínálkozó lehetőséget megragadtak egy kis nyelvtornára. Gyakran elbújtak a suli lépcsője alatt, hogy zavartalanul csókolózhassanak. A harmadik bázisra, vagy azon túl viszont soha nem jutottak el, Jennifer ugyanis nem akarta.

A románcnak feltételezhetően pont ezért is lett hamar vége, de a ma már sikeres tévés zeneszerzőként dolgozó Adonis változatlanul kellemes emlékeket őriz egykori barátnőjéről. Sőt még egy szerelmeslevelet is elrakott tőle, amit mindig szívesen nézeget, hiszen ez bizonyítja, hogy a világ egyik legnagyobb sztárja egykoron fülig bele volt esve. Bár valószínűleg jobban örülne neki, ha most lenne Justin Theroux helyében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik