Szórakozás

Russell Crowe házassága az első perctől rossz volt

Russell Crowe-Danielle Spencer (Russell Crowe, Danielle Spencer)
Russell Crowe-Danielle Spencer (Russell Crowe, Danielle Spencer)

Az ismerőseik egy percig sem csodálkoznak Russell Crowe és Danielle Spencer válásán, ugyanis a színész az esküvő óta nem törődik a nejével.

A közvéleményt teljesen meglepte, amikor Russell Crowe és Danielle Spencer legközelebbi családi barátja bejelentette, hogy a páros elválik. Az ismerősök és kollégák viszont a legkevésbé sem csodálkoznak. Ugyanis Russell a lehető legkevésbé sem törődött nejével vagy az érzéseivel, és éveken keresztül szinte mindent megtett, hogy ne működjön a kapcsolatuk.

A problémák már a lagzijuk után néhány hónappal elkezdődtek, amikor a színészt egy hamburgi sztriptízbárban látták mulatni. Majd az elkövetkezendő időszakban több klubból is kidobták, miután erőszakosan meg akarta csókolni a női vendégeket, illetve szexuálisan inzultálta az egyik kidobó hölgyet: megnyalta az arcát és a szobájába invitálta. A libidója mellett a dühkezeléssel is gondjai akadtak: egy portást telefonnal ütött le, a BAFTA-gála producerét pedig agyon akarta verni, amikor lekeverték a köszönőbeszédét. De ezek csak azon esetek, amelyek nyilvánosságra kerültek.

A bajban ugyan Danielle mindig kiállt férje mellett, de ez csak a nyilvánosságnak szólt. Mélyen belül folyamatosan emésztette az, hogy Crowe semmilyen módon nincs rá tekintettel, és csak úgy kezeli, mint imádott fiai nevelőnőjét. Így a házasságuk szép lassan teljesen tönkrement, és az elmúlt két évben gyakorlatilag külön is éltek. Amíg az Oscar-díjas sztár a világ különböző pontjain forgatott 18 hónapon keresztül, addig az énekesnő Ausztráliában volt a gyerekeikkel.

Tehát nem azért futott zátonyra a szerelmük, mert Russell egyfolytában dolgozik, hanem pont fordítva. Sőt egyesek szerint azért vállalt ennyi munkát, hogy anélkül kifizethesse Danielle-t a válásnál, hogy azt megérezze a bankszámlája. Vagyis az idei forgatás-maratonjával összeszedett körülbelül húszmilliót nagyjából egyben át is utalja feleségének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik