Szórakozás

Rengeteget fogyott Cseke Katinka

cseke katinka (cseke katinka, )
cseke katinka (cseke katinka, )

Nem először vágott bele a diétába Cseke Katinka. A színésznő az utóbbi időben tizenhat kilót adott le, és azt állítja, azóta többen megfordulnak utána. Hozzáteszi, ez talán nem is neki, inkább karakterének, Bodolai Böbének szól.

Katinka elárulta, nem volt különösebb indítéka a fogyókúrára, ugyanis párjának Hassine-nak teltebb idomokkal is tetszett.

“A kislányom a nagyszüleihez utazott a nyári szünetben, én pedig hirtelen felindulásból belefogtam a sportolásba és a fogyókúrázásba. Nincs benne semmi különleges, a főszabály: mozogni, mozogni, mozogni, és megfontoltan, okosan enni” – szögezte le a Jóban Rosszban színésznője a Story magazinban.


Katinka azt is elárulta, hogy 95 kilóról indult, és most 79 kilónál tart. „Életem egyik nagy vágya, hogy meglássam a hatost a mérlegemen, vagyis további 10 kilótól szeretnék megszabadulni. Szerencsére isteni adottságokat örököltem az anyukámtól, a fogyás abszolút nem látszik meg a bőrömön” – mesélte, és azt is hozzátette, szerencsére nem muszáj új ruhákat vásárolnia, mert többször ingadozott a testsúlya, így több méretben vannak holmik a szekrényében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik