Szórakozás

Menekül az országból az egykori megasztáros?

Széles Iza (Széles Iza)
Széles Iza (Széles Iza)

Az énekesnő hamarosan Londonba költözik, ott képzeli el a jövőjét. Drága zeneiskolába szeretne járni, előtte viszont még keményen kell dolgoznia.

Széles Iza már évek óta külföldre vágyik, eddig azonban valami mindig meggátolta a kiköltözést: hol munka, hol szerelem miatt tette félre álmát. De most úgy néz ki, hogy végre összejön a dolog, és Londonba költözhet. A Megasztár felfedezettje egy egyiptomi úttal gyúrt a tartós távollétre, most épp az utolsó elintéznivalók vannak soron, hogy három hét múlva nyugodtan repülhessen el.

„Az elmúlt egy hónapban Egyiptomban voltam. Helyi klubokban léptem fel, a menedzserem segített a koncertek szervezésében. Nagyon jól éreztem magam, de rájöttem, hogy ott nem tudnám elképzelni a jövőm. Úgy döntöttem, hogy inkább Angliába költözöm, most éppen ezt készítem elő. Csomagolok, hivatalos ügyeket intézek, és persze a búcsúkoncertemre készülök” – mondta a Hír24-nek Széles Iza.

Az énekesnő szombaton egy több ezer fős egyetemi bulin lép majd fel Magyarországon utoljára, ezt követően már csakis új életére koncentrál.

„Az elsődleges célom, hogy nyelvet tanuljak, de persze az éneklést sem szeretném elhanyagolni. Már ki is néztem magamnak egy zeneiskolát, azonban azt jelenleg nem engedhetem meg magamnak. Évente hárommillió forint lenne a tandíj, emellett pedig a szállásomról és az ellátásomról is gondoskodnom kell, ezért elsőként munkát keresek” – meséli az énekesnő.

Széles Iza természetesen leginkább zenéléssel szeretne pénzt keresni, de világosan tudja, hogy az első néhány hónapban kénytelen lesz egyszerű, hétköznapi munkát vállalni.

„Remélem, hogy nem kell majd sült krumplit sütnöm, de akár ezt is bevállalnám a cél érdekében. Nagyon szeretnék a legjobbaktól tanulni, fejleszteni magam. Az egyetlen baj, hogy sajnos valószínűleg sem a munkám, sem az anyagi helyzetem nem engedi majd meg, hogy karácsonykor hazautazzak a családomhoz. Most leszünk majd először távol egymástól az ünnepek ideje alatt, így skype-on keresztül bontjuk majd ki az ajándékokat” – árulta el Széles Iza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik