Szórakozás

Pszichológus vall Zámbó Krisztiánról

Zámbó Krisztián az átlagosnál érzékenyebb ember, aki jelenleg az ellenzői és a rajongói között őrlődik. Félő, hogy előbb-utóbb teljesen porrá zúzzák – állítja a pszichológus.

Egyre durvul a vita Zámbó Krisztián körül. Egyesek szerint semmi keresnivalója az X-Faktorban, ugyanis hamisan énekel. Rajongói viszont foggal-körömmel küzdenek a fiatal énekesért. Facebookos rajongói oldalán gyakran öldöklő vitákat folytatnak a követőivel azok, akik szerint a fiú csak édesapja miatt van még a műsorban. A minap már Sebestyén Balázsék rádióműsorában is szóba került Krisztián, ahol egyesek azt jósolták, hogy a fiatalember rövid időn belül kiesik a versenyből. Nos, a legutóbbi adást még megúszta.

„Aki a Zámbó családot szereti, az akkor is Krisztiánra fog szavazni, ha aktuálisan nem a legjobban teljesít is. Úgy érzem, hogy az ellenzők és a pártolók tábora leginkább egymással küzd, Krisztián csak egy eszköz ebben a csatában. Olyan ez most neki, mintha két smirgli közé szorult volna. Sajnos bármi megtörténhet vele, attól függ, hogy összeomlik, vagy talpon marad-e, hogy milyen a pillanatnyi lelkiállapota” – mondta a Hír24-nek Csides Kata pszichológus.

A szakember úgy látja, hogy Krisztiánra nagyon kemény napok várnak. Szerinte még egy esetleges győzelemnek sem örülhet majd felhőtlenül, hiszen ebben az esetben is számítania kell támadásokra.

A pszichológus szerint Jimmy fiának tudnia kellett, hogy ez vár majd rá. Remélhetőleg éppen ezért fel is készült erre a helyzetre és bírja majd a nyomást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik