Szórakozás

A Voice-ban tarolt a Megasztárból kirúgott lány

Voice (Voice)
Voice (Voice)

Bár a Megasztárba nem jutott be, most a Voice újabb reményeket adhat Garda Zsuzsának. A pénteki párbajadásban eldől, ott lesz-e a tehetségkutató élő show-jában.

Újabb ismert arc tűnt fel a Voice meghallgatásán. Garda Zsuzsa korábban a Megasztár 5-ben is próbálkozott – a barátai nevezték be-, ám akkor nem sikerült bejutnia a legjobbak közé, a zsűritől kemény kritikát kapott. Erőteljes hangja Eszenyi Enikőt lenyűgözte, de az előadásmódot kritikával illette, Presser Gábornak pedig egyáltalán nem tetszett a produkciója, túl harsánynak érezte Zsuzsát, aki elkeseredett a zsűri véleményét hallgatva.


Az énekesnő azonban most szerencsésebb volt, Mező Misi és Somló Tamás is megfordult a hangjára. Igaz, kapott negatív kritikát is, a Mesterek úgy vélik, van mit finomítani a stílusán. A tetoválásokban szintén bővelkedő Zsuzsa végül is a szintén agyonvarrott Mező Misit választotta, akinek a pénteki párbajadásban kell lefeleznie csapatát.

Zsuzsára egyébként nem csupán megasztárbeli próbálkozása miatt emlékezhetünk. Az énekesnő évekkel ezelőtt hozta létre Janis Joplin Emlékzenekarát, amellyel, és több más formációval  – Red Pill, Garda-Benkő duó – népszerű és gyakori fellépője kluboknak, blueskocsmáknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik