Szórakozás

Csúnyán átverték és megvezették Puskás Petiéket

Egy jó nevű casting ügynökség választotta ki Puskás Petit egy külföldi filmbe. A próbaforgatás a hétvégén zajlott Budapesten, ám a színész és társa két óra után otthagyta a stábot, mert méltatlannak találták a körülményeket.

Furcsa élményben volt része a hétvégén Puskás Petinek. A színész-énekest egy éve kereste meg egy jó nevű casting ügynökség egy külföldi film kapcsán. Pétert először mellékszerepre választották ki, de teljesítménye annyira megtetszett a megrendelőknek, hogy végül főszerepet adtak neki. A próbaforgatás pár napja kezdődött volna, de végül nem lett belőle semmi.

“Csúnyán elbuktunk a világsztárság felé vezető úton. Két óra után meguntam a forgatást. Elnézést kértem a stábtól, megmondtam, hogy ne raboljuk egymást idejét, és közöltem velük, nem fogok menni a többi napra sem. Szörnyen kellemetlen volt, egyszerűen nem is értem, hogy keveredtünk ebbe a helyzetbe. Konkrétan megváltás lett volna, ha a Kész Átverést forgatjuk, de sajnos nem az volt” – szörnyülködött Puskás Peti.

Péter a Hír24-nek elárulta, hogy a maroknyi stáb méltatlan helyzetbe hozta őt és egy másik magyar sztárt is. A két színész olyan amatőr technikával és kezdő stábbal találta szemben magát a próbaforgatáson, amely még a nem túl rózsás magyar forgatásokhoz képest is borzasztó volt. Puskás Petiéket a körülmények mellett a hideg és a producer bosszantó hozzáállása is kikészítette, így végül udvariasan elköszöntek a külföldi stábtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik