Szórakozás

Botrány Stohl és a sztárügyvéd Ruttner között

stohl-andras(430x286)(2).jpg (stohl andrás, )
stohl-andras(430x286)(2).jpg (stohl andrás, )

Azt beszélik, hogy Ruttner György döntött és beperli Stohl Andrást a könyvében leírt dolgok miatt. A pletykáról az érintettet, Ruttner Györgyöt kérdeztük.

Néhány napja a Blikk arról számolt be, hogy Stohl jogi képviselője megelégelte, hogy egykori védence nem túl fényesen nyilatkozott róla könyvében, éppen ezért úgy döntött, a jövőben már nem védi a színészt. Bár Ruttner akkor nem kommentálta a hírt, de ügyvédcserét a Fővárosi Törvényszéken is megerősítették.

Azóta újabb hírek kaptak szárnyra az üggyel kapcsolatban. Azt beszélik, hogy Ruttner György perli a börtönt is megjárt színészt. A Hír24 feltette a kérdést az ügyvédnek, aki nagyon udvarias, de kitérő választ adott:

„Elnézését kérem, de Stohl Andrással kapcsolatban egyáltalán nem kívánok nyilatkozni” – jelentette ki Ruttner György.

Ugyanakkor a Hír24 úgy értesült, hogy a könyvben megemlített egyik személy már biztosan pert kezdeményez Stohl vagy a kiadó ellen. Az, hogy pontosan kiről van szó, állítólag hamarosan nyilvánosságra kerül.

Mint ahogyan arról már többször is beszámoltunk a Büntetés-végehajtás Országos Parancsnokságának illetékesei szintén abból a szemszögből vizsgálják a Magyar börtönpokol című könyvet, hogy abban szerepelnek-e olyan dolgok, amelyek miatt bírósághoz kell fordulniuk. A Hír24-nek azt mondták, egyelőre még nem hoztak döntést, de amint határoznak, álláspontjukat olvasóinkkal is megosztják.

A könyvbemutatós a színész elmondta, semmi olyat nem írt le a könyvben, ami nem úgy történt volna, amit pedig csak hallott és nem saját szemével látta, külön nyomatékosította.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik