Szórakozás

Összefogtak az RTL és a TV2 sztárjai

mikrofon (mikrofon, )
mikrofon (mikrofon, )

Többek közt Caramel, Keresztes Ildikó és a Republic is fellép csütörtök este egy, a rászoruló újságírók megsegítéséért rendezett koncerten Budapesten.

Oláh Ibolya, Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, a Republic zenekar, Somló Tamás, az Omega két tagja, Balázs Fecó, Jankai Bála és Caramel lesz hallható a csütörtök este a budapesti SYMA csarnokban rendezett segélykoncerten.Az este műsorvezetője Abaházi Csaba és Garami Gábor lesz.

A befolyt nyereségből a nehéz helyzetbe került újságírókon kíván segíteni a Magyar Újságírók Országos Szövetsége. A részletes program az esemény honlapján olvasható, ahogy az is, hogyan segíthetnek azok, akik nem tudnak elmenni a koncertre.

Példaértékűnek tartom, ahogy az újságírók összefogtak munka nélkül maradt pályatársaik, és az idős, rászoruló kollégáik megsegítésére. Minden szakma számára mintaadó ez az akció” – mondta Pásztor Anna zenész, az Anna and the Barbies énekese, aki Mihály Tamással, az Omega basszusgitárosával lép majd színpadra.

Az akciót a MÚOSZ hirdette meg júliusban, “Összefogunk – Zenészek az újságírókért, az újságírók egymásért” címmel, és a kezdeményezéshez csatlakozott további öt szakmai szervezet is.

Jegyeket több mint 50 budapesti helyen lehet kapni az este hétkor kezdődő rendezvényre. A Ticket Express irodáiban, a MÚOSZ-székházban, és négy könyvesboltban (Toldy Ferenc Könyvesbolt, Láng Téka,Örkény István Könyvesbolt és az Írók Boltja) és csütörtökön egész nap lehet a koncert helyszínén is belépőt vásárolni. A jegyek egységesen 5800 forintba kerülnek.

A támogatáshoz a Szolidaritási Alapítványon keresztül tudnak majd hozzájutni a munkanélküli, anyagi gondokkal küzdő újságírók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik