Szórakozás

Csupasz fenékkel vonaglott Madonna

Legutóbbi koncertjén megint levetkőzött Madonna, most azonban pénzt is kért érte, hogy azzal támogassa a Sandy hurrikán károsultjait.

A Sandy szupervihar ugyan lerombolta Amerika egy részét, viszont a lakosságot összekovácsolta, és mindenki próbál segíteni a károsultakon. Az össznépi jótékonykodásból Madonna sem akart kimaradni, ám ahelyett, hogy a több száz milliójából adományozott volna, inkább a rajongói zsebéből húzta ki a zöldhasút. New York-i koncertjén üzletet ajánlott a közönségének, aminek értelmében, ő előad egy kis sztriptízt, a nézők pedig cserében bankjegyeket dobálnak fel neki a színpadra.  Így miközben a Like a Virgint énekelte, letolta magáról a nadrágot, és szinte csupasz hátsóval vonaglott a színpadon a pénzesőben. A különleges performansszal körülbelül háromezer dollárt szedett össze.


Nem fogta vissza magát, amint szállingózni kezdtek a bankjegyek

Madge rendhagyó műsora elég nagy vihart kavart, mivel a legtöbben inkább felháborítónak tartják a vetkőzését. Sokan azt javasolták neki, inkább jótékonykodjon saját vagyonából, ne mások pénzével villogjon.


Csak 3000 dollárt ért Madonna feneke

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik