Szórakozás

Nagyot villantott Heidi Klum! Fotó

heidi klum (heidi klum)
heidi klum (heidi klum)

Az idei MTV Europe Music Awards háziasszonya, Heidi Klum sikeresen elterelte a figyelmet merész ruháival az est díjazottjairól.

Az MTV Frankfurtban rendezte meg tegnap a 2012-es EMA-t, így nem volt meglepő, hogy műsorvezetőnek a világ legszebb német hölgyét, Heidi Klumot kérték fel. A harminckilenc éves négyszeres anyuka pedig nem okozott csalódást, mindenkit lenyűgözött. Főként ruháival csavarta el a jelenlévők fejét, ugyanis a díjátadón viselt hat különböző kollekciója csaknem mindegyike elég sokat mutatott a testéből. Sőt csak a véletlenen múlott, hogy nem láthattak mindent a bájaiból a jelenlévők. A mélyen dekoltált, magasan felvágott Versace textilköltemények alá ugyanis egyértelműen nem vett fel fehérneműt.

A szinte hasig felsliccelt ruhákban nem is mert gyorsan menni, nehogy a sebességtől fellibbenjen a szoknyája, mert akkor igencsak kínossá vált volna a helyzet számára. Bár legféltettebb testtája így is percekig képernyőn volt, mivel a fehér szoknyás outfitje átlátszóvá vált az erős háttérvilágítástól, és bugyi hiányában a színpadhoz közel ülők kaptak egy kis extra showelemet.


Merész ruhákban mutogatta hihetetlen testét

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik