Szórakozás

Kiss Ádám levetkőzött! Nem vicc

Kiss Ádám (Kiss Ádám)
Kiss Ádám (Kiss Ádám)

A humorista most először mutatta meg felsőtestét a nagyvilágnak. Kiss Ádám egy kisfilm kedvéért vetkőzött le.

Mindenkinek leesett az álla, amikor Kiss Ádám egy váratlan pillanatban az utcán elkezdte ledobni a ruháit. A humorista egy internetes videó kedvéért vetkőzött le, először pólójától, majd nadrágjától szabadult meg. A gyors vetkőzés után felült egy buszra, mindezt  számos járókelő és utas is végignézte az egyik buszmegállóban.

A dolog pikantériája, hogy a jelenetet többször is meg kellett ismételni, mire a végleges változatot fel tudták venni. A kisfilmet Miskolcon forgatták, ahol nem állították le a filmesek miatt a forgalmat.

“Egyszer az egyik jelenet felvételénél nem volt kamera Ádámmal, és egyik pillanatról a másikra ‘egy szál anyajegyben’ elvitte őt a busz. A stáb leforrázva állt, hirtelen nem tudták, hogy mit csináljanak” – mondta a Hír24-nek egy stábtag.

Kiss Ádám büszke a jelenetre, szerinte a Dumatúra című kisfilmben látott pucér képsorozat nem rombolja le a róla kialakult képet. Arra kéri az embereket, hogy akik szeretnék látni Európa legszebb férfi felsőtestét, kattintsanak a videóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik