Szórakozás

Rengeteg pénzt bukott el a magyar humorista

Hajdú Balázs humorista köztudottan imád pókerezni, azonban néha túlzottan elszalad vele a ló. Sokszor és sok pénzt vesztett már a játékkal: legutóbb háromszázezerrel kurtította meg a családi kasszát egy szerencsétlen széria.

A Dumaszínház sztárja régen versenyszerűen sakkozott, tíz éve a főiskolán cserélte pókerre a játékot. Azóta legalább hetente játszik, de sokszor napokig a számítógép előtt ül, hogy elnyerje virtuális ellenfelei pénzét.

“Volt olyan, hogy 12 órát töltöttem a gép előtt egyhuzamban, ugyanis épp nyerő szériám volt. Játék közben szeretek beszélgetni a többiekkel, sokszor nevettetem meg a csetelőket” – meséli Hajdú Balázs, aki azonban sajnos nem mindig nevet játék közben. Bár sokszor nyer kisebb-nagyobb összeget, legutóbb egy héten át nem kedvezett neki a szerencse.

“Hét nap alatt vesztettem háromszázezer forintot! Ez óriási kiesést jelentett, ezért muszáj volt eladnom több számomra kedves dolgot is, köztük az okostelefonomat. Anyukám nem nyugodott bele, hogy nem tud elérni, ezért ideadta egy régi mobilját ” – meséli a nevettető, akinek nagy tervei vannak.

“Néhány pókeres weboldalon webkamerával játszanak az emberek. Én a nagymamámat szeretném beültetni a kamera elé, hogy azt higgyék, nem vagyok annyira ügyes, én pedig oldalról súgnám neki az instrukciókat.” – meséli lelkesen.

Balázs egyelőre még nem érzi eléggé jónak magát ahhoz, hogy csak a pókerből éljen, de nagy álma, hogy semmi mással ne kelljen foglalkoznia. Mindent megtesz, hogy a lehető legnagyobb iramban fejlődjön: könyveket olvas, videókat néz és az ismerőseitől is megpróbálja ellesni a nyerő fogásokat. Céljától az elvesztett súlyos forintok sem tántoríthatják el, hiszen mint mondja: a szerencse forgandó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik