Szórakozás

Szurdi és Xantus újra együtt

xantus barbara-szurdi miklós (xantus barbara, szurdi miklós, )
xantus barbara-szurdi miklós (xantus barbara, szurdi miklós, )

Szurdi Miklós és Xantus Barbara magát alakítja egy filmben.

Húszévnyi házasság után döntött úgy a színész–rendező páros, hogy külön utakon folytatja, de a válás hivatalos elindítása óta több időt töltenek kettesben, mint előtte – írja a Bors. A lap megtudta, hogy az ok egy új, közös munka. Xantus Barbara azt mondta, hogy a filmszövetség kereste meg Szurdi Miklóst egy kisjátékfilm ötletével. A rendező ezúttal a forgatókönyvet is írja, és ő játssza a hatvanas családapát is. Xantus pedig ismét a felesége szerepét alakítja.

A színésznő azt mondja, nem szeretné, ha többet gondolnának a kapcsolatukba, mint ami valójában van. Viszonyuk a válás után is jó, mindennél jobban szeretik a gyermekeiket, és nagyon jól tudnak együtt dolgozni. Munkakapcsolatban vannak, nem férfiként, nőként találkozgatnak.

A színésznő elárulta, hogy a hamarosan elkészülő filmet először külföldön mutatják be. Mint mondta: Magyar Filmszemle, mint olyan, nem létezik, ezért Cannes-ban mutatkoznak be, de nagyon bíznak benne, hogy a hazai bemutatón is tetszik majd filmjük.

A színésznő és producer férje még a legendás Família Kft. forgatása idején szeretett egymásba. A válás után a 15 éves Panna és a 9 éves Balázs egy hetet anyjuknál, egy hetet apjuknál töltenek.

Xantus Barbara korábban lapunknak azt mondta, nem az bántja, hogy ő eddig nem játszhatott el egyetlen filmfőszerepet sem, hanem az, hogy Szurdi Miklós tehetségét nem aknázzák ki kellőképpen, ő ugyanis sokkal többre lenne képes, mint ahogyan azt korábban is bizonyította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik