Szórakozás

Betegségéről beszélt a Voice versenyzője

Bemutatkozó kisfilmjében betegségéről mesélt Bogáth Emese. Ám hiába a szívszorító múlt, a mestereknek nem felelt meg az énekesnő teljesítménye.

Vesebetegsége törte derékba a Voice versenyzőjének, Bogáth Emesének zenei karrierjét évekkel ezelőtt. Az énekesnő bevallotta, nagy rutinja ellenére izgult a színpadra lépés előtt, ám bízott benne, hogy hangja meggyőzi a mestereket. 

A  versenyző a zenei pályára való visszatérésének szánta a tehetségkutatóba jelentkezést, ám az már biztos, idén nem a Voice segítségével sikerül befutnia. Szomorúan vette tudomásul, hogy nem kellett az egyik mesternek sem, ám ő nem érezte rossznak előadását.


Emese a TV2 kamerái előtt a V-riporternek elárulta, úgy gondolja,  jól teljesített, a zavaró körülmények ellenére. Arról azonban, hogy konkrétan mi hátráltatta előadását, nem beszélt, csupán annyit mondott, „mindenhol vannak ilyenek”.

Az énekesnőt bántja, hogy Somló Tamás szerint nem jellegzetes a hangja, Malek Andival azonban egyetért, hogy voltak technikai problémák az előadásában, bár ő ezt az élő show varázsának tulajdonítja. Mező Misi kritikáját Emese nem teljesen érti, úgy gondolja, nem igaz, hogy  túlvállalta magát. Hozzátette, hiába nem ért egyet minden kritikával, tudomásul vette, hogy nem felelhet meg mindenkinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik