Szórakozás

Ezzel a szexbombával kavar Leonardo DiCaprio

Margot Robbie (Margot Robbie)
Margot Robbie (Margot Robbie)

Nem sokáig volt egyedül Leonardo DiCaprio azután, hogy szakított Erin Heathertonnal. A világsztár máris egy szexi kolleginájával jár.

Leonardo DiCaprio jótékonysági partival egybekötött születésnapján olyan sztárok voltak jelen, mint Cameron Diaz, Beyoncé, Jay-Z, Edward Norton, Miranda Kerr vagy Jamie Foxx. A házigazdától mégis Margot Robbie kapta a legnagyobb figyelmet, pedig Hollywoodban még igencsak kishalnak számít.

A huszonkét éves ausztrál színésznő A Wall Street farkasa című Martin Scorsese film forgatásán csavarta el a tőle tizenhat esztendővel idősebb Leo fejét. A néhány hete tartó románcuk alatt körülbelül egy féltucat partin jelentek meg együtt, de nem beszélnek a kapcsolatukról.  DiCapriónál az ugyanis alaptörvény, hogy a sajtó egy szót sem szed ki belőle a magánéletéről. Így azt sem tudni, hogy Erin Heatherton azért került-e lapátra, mert Margot színre lépett, vagy csak a szexi modell eltűnését követően töltötte be a megüresedett barátnő pozícióját. Az viszont biztos, hogy Demi Moore tervei szertefoszlottak, amik Leonardo megszerzését illetik.


Nemcsak Margot tehetségére figyelt fel Leo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik