Szórakozás

Ez a pasi szerelmes Katie Holmesba

A színpadra visszatérő Katie Holmes kellemetlenül érzi magát előadása próbáin, ugyanis szereplőtársa a szerelmével zaklatja.

Minden energiáját arra próbálja összpontosítani Katie Holmes, hogy minél jobban teljesítsen a Dead Accounts című darabban. Ez azonban egyre kevésbé megy neki, ugyanis a színpadon a párját alakító Josh Hamilton az életben is többet szeretne tőle, mint kollegiális viszonyt. A színész folyamatosan udvarol a próbák alatt Katie-nek, el sem mozdul mellőle, és mindent megtesz, hogy valamiképp mindig egymáshoz érjenek. Ebben ráadásul az sem hátráltatja, hogy házas és van egy kisfia.


Josh beleszeretett Katie-be

Katie egyelőre tűri Josh közeledését, bár látszik rajta, hogy a legkevésbé sem örül udvarlójának. Kijelentette, Hamilton egyáltalán nem tetszik neki, és amúgy sem szeretne senkivel komolyabb románcba keveredni, mivel ő most színésznőként és anyaként akar élni, nem pedig valaki szeretőjeként. Úgy tűnik azonban, nem fogja leállítani kollégáját, mert azzal veszélyeztetné a darab sorsát, és egy botrány nem tenne jót az újjáélesztett színésznői karrierjének sem.

Az igazán kényelmetlen viszont az a helyzetben, hogy Katie kénytelen többször is forró csókot váltani Joshsal a színpadon, amit a gyengéd érzelmektől fűtött színész valószínűleg hevesebben fog teljesíteni, mint az a kollégák között megszokott. Vagyis igazi szenvedés lesz az egykori Cruise-né számára a nagy visszatérés.


Katie kénytelen minden este megcsókolni udvarlóját

Ajánlott videó

Olvasói sztorik