Szórakozás

Daganatot találtak az X-faktor menesztett énekesénél

Fehér Zoltán (Fehér Zoltán)
Fehér Zoltán (Fehér Zoltán)

Mindeddig kizárólag az X-Faktorra összpontosított Fehér Zoltán. Most, hogy a szombati adásból neki kellett távoznia, lehetséges, hogy kés alá fekszik?

Akár műtét is várhat Zolira, aki érthetően viszolyog attól, hogy kés alá feküdjön. Az izgalmakat hosszabb ideje egy jóindulatú elváltozás okozza nála – mesélte a Story magazinnak. Zolit azonban még ez sem tántoríthatta el attól, hogy másodszor is kipróbálja magát a tehetségkutatóban és egészen szombat estig meneteljen.


Zolinál két évvel ezelőtt rutinvizsgálat során fedeztek fel az orvosok egy féldiónyi daganatot. „Emlékszem, a feleségem kísért el, együtt izgultuk végig azt a néhány órát, amikor kiderült, mi a baj. Azokat az órákat, míg élek, nem felejtem el. Mint ilyenkor mindenki, én is csak a legrosszabbra tudtam gondolni, bármivel próbált is vigasztalni közben a feleségem” – mesélte az énekes a Storynak.

Az orvosok viszonylag hamar megállapították, hogy bár a fölfedezett csomó roppant veszélyessé válhat, egyelőre jóindulatú elváltozásnak minősíthető.

A daganat egyre kisebb,  Zoltán rendszeresen jár kontrollra, így egyelőre nincs oka aggodalomra. Azonban tény, ha sort kell keríteni a beavatkozásra, Zolinak nem lesz könnyű dolga, a műtéttől rettenetesen fél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik