Szórakozás

Elájult az utcán a magyar színésznő

némedi mari (némedi mari, )
némedi mari (némedi mari, )

Egyelőre nem tudni, mi okozta Némedi Mari rosszullétét, ami miatt elveszítette eszméletét és összetörte magát. A színésznő csak a Hír24-nek számolt be a részletekről.

Mari már egy ideje nincs jól lelkileg, talán ez áll a mostani ájulása hátterében is. A kivizsgálása azonban még hátravan, csak ezt követően derülhet ki, mi okozta a rosszullétét.

„Egyedül mentem az utcán, amikor éreztem, hogy valami nem stimmel. Megszédültem, aztán ájultan estem össze. Valószínűleg a kezemre estem, mert az tört össze a legjobban. Pechemre senki nem járt arra, így nem tudom, meddig feküdhettem ott. Amikor feleszméltem, nehezen összeszedtem magam és hazavánszorogtam” – mesélte kálváriáját Mari, akinek olyan erős fájdalmai voltak, hogy mindenképpen orvosi ellátásra szorult.

Miután megröntgenezték, kiderült, semmije nem tört el, de a jobb keze annyira megzúzódott, hogy nem bírja mozgatni. Ez azonban jelentősen gátolja a munkában is, ahogy fogalmazott, gyakorlatilag magatehetetlenné vált. A helyzetét csak nehezíti, hogy teljesen egyedül van, nincs aki segítsen neki. A színésznő attól tart, hogy újra rátörhet a rosszullét, és akkor már végzetes lesz a történet.

„Egyelőre még nem tudjuk, mi okozta az ájulást. Rengeteg bajom van mostanában. Rossz a vérnyomásom, magas a cukrom és állandóan idegeskedek. Elégedett leszek, ha kiderül, hogy csak ezek miatt lettem rosszul és nincs más bajom” – mondta a híresség, akinek felépülése vélhetően több hetet vesz majd igénybe, még akkor is, ha kíméli magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik