Szórakozás

Meztelen fotók kerültek elő Némedi Mariról – Íme

Eddig sehol nem látott erotikus képek kerültek elő Némedi Mariról. A színésznő azt mondja, ha kell, most is leveszi a felsőjét, hogy végre odafigyeljenek arra, amit mond.

Celofánruhában pózol Némedi Mari a Hír24 birtokába jutott fotókon. A képek nem ma készültek, és a színésznő cseppet sem szégyelli azokat. Azt is kijelentette, hajlandó lenne most is megmutatni meztelen kebleit, mert úgy érzi, ma csak arra figyelnek oda, aki villant. Neki pedig állítása szerint nagy szüksége lenne arra, hogy meghallgassák és orvosolják a problémáit.

„Ha villantás kell, tessék! Bravúros celofánruhában akármelyik gálán megjelenhetnék amolyan ’bolond lány’ stílusban, mint az egyik kedvenc színpadi szerepemben, ha erre van szükség. Ráadásul ez a figyelemfelkeltés még csak nem is kerül csillagászati összegbe. Most bemutatom! Már többször elmondtam, hogy mennyire kihasználtak és kifosztottak, de sajnos senki nem segít rajtam. Már törvénymódosítást is kértem, levélben javasoltam a miniszterelnök úrnak, védjék meg jobban a lakástulajdonosokat a bérlőkkel szemben, de érdemben nem történik semmi. A szélhámosok közben lelépnek, fenyegetnek zsarolni próbálnak, ha kérni merem a tartozásukat. Miattuk kerültem a kórházba is életveszélyes állapotban. Meddig tűrhető ez?” – tette fel a kérdést Mari, aki bár túljutott az életveszélyen, de lelkileg nagyon rossz állapotban van.

A színésznő a Hír24-nek elmondta, most már a bíróságra is elmegy, nem fél a zsarolói bosszújától. Kijelentette, nem csak odaáll felső nélkül a nyilvánosság elé, ha kell, mosolyog, még ha legbelül zokog is, hogy végre történjen már valami az ügyében és ne távozzon idő előtt az élők sorából a rengeteg stressz miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik