Szórakozás

Harmincegy évvel fiatalabb nőt vesz el a világsztár

Sally Humphries-Ronnie Wood (Sally Humphries, Ronnie Wood)
Sally Humphries-Ronnie Wood (Sally Humphries, Ronnie Wood)

A Rolling Stones gitárosa, Ronnie Wood ismételten megtalálta élete szerelmét, ezért oltár elé vezeti a nála harmincegy évvel fiatalabb barátnőjét.

A drogokról már bő egy éve lemondott Ronnie Wood, viszont van ami nem változik vele kapcsolatban. Még mindig nagyon könnyen esik szerelembe. A múlt héten alig félévnyi együttlét után megkérte barátnője, Sally Humphries kezét. A Rolling Stones koros gitárosánál harmincegy évvel ifjabb producer pedig azonnal igent mondott, mert ő is fülig szerelmes.

Ronnie és Sally már jó ideje ismerik egymást, de a rocklegenda soha nem tett ajánlatot jelenlegi párjának, hiába tetszett neki, a nő ugyanis mindig kapcsolatban élt. Ám amikor tavaly, Wood önálló koncertjén együtt dolgoztak, és Humphries éppen szerelmi válságban volt, a gitáros megérezte a lehetőséget. Az udvarlása pedig bejött, bár csak idén tavasszal lettek egy pár. Azóta viszont óriási a szenvedély kettejük között. Sallyt a rocker gyerekei is elfogadták, és mind a négyen tökéletes feleségnek tartják apjuk számára.

A hatvanöt éves zenei ikonnak ez lesz a harmadik házassága. Először Krissy Findlay-t, majd Jo Woodot vezette oltár elé. Viszont a második – több mint 50 millió fontos – válása után már három, hozzá képest feltűnően fiatal lány ujjára is gyűrűt akart húzni. Ám józanabb pillanataiban meggondolta magát, és megszabadult az egyébként nem túl erős érzelmeken alapuló kapcsolataitól.


Ronnie és Sally boldogabbak nem is lehetnének

Ajánlott videó

Olvasói sztorik