Szórakozás

Szoknyabolond színésszel randizik Eva Longoria

Eva Longoria  (Eva Longoria )
Eva Longoria  (Eva Longoria )

Még ki sem hűlt Eva Longoria ágyában előző kedvese helye, máris új lovag tűnt fel az oldalán, a hollywoodi skalpvadász, Wilmer Valderrama.

Bár hivatalosan azért szakított néhány hete Eva Longoria Mark Sanchezzel, mert nem fért bele az idejébe egy kapcsolat, most mégis újra randevúzgatni kezdett. Sőt szinte egy percet sem várt az amerikai-focista kirakását követően, és azonnal Wilmer Valderrama karjaiba repült. A páros egyelőre titkolja a románcát, és igyekeznek úgy tenni, mintha még mindig csak barátok lennének. Azonban képtelenek visszafogni magukat, és amikor azt hiszik, senki nem látja őket, azonnal összebújnak. Ám Hollywoodban két híresség soha nem lehet egyedül, mert valahol, valaki úgyis felismeri őket. Így gyorsan sikerült lebukniuk.

Wilmer azonban nem a legjobb választás a szexi Született feleség számára. A színész ugyanis igencsak népszerű a hölgyek körében, és egyfajta sportot űz abból, hogy minél több híres nőt vigyen az ágyába. Többek közt Demi Lovato és Lindsay Lohan is a skalpjai között találhatóak.


Románc lett a barátságból

Ajánlott videó

Olvasói sztorik