Szórakozás

Johnny Depp kibékült biszex exbarátnőjével

Nem bírta Amber Heard nélkül Johnny Depp, így addig udvarolt neki, amíg a szexi színésznő be nem adta ismét a derekát.

Amióta tönkrement házasságszerű kapcsolata Vanessa Paradis-vel, Johnny Depp több hölgyben is próbálta megtalálni az igazit, ám kizárólag egy delikvensnél dobbant meg a szíve. Balszerencséjére, Amber Heard nem tudta elviselni a velejáróit annak, hogy ő Johnny Depp barátnője, és alig pár hét után elhagyta. A hollywoodi szívtipró azonban nem szokta elengedni, ami kell neki, így adott egy kis időt Ambernek, hogy lenyugodjon, majd intenzív visszahódítási projektbe kezdett.

Szeptember minden egyes napján saját verseket és gyönyörű csokrokat küldött a biszexualitását nyíltan vállaló bombázónak. Ez pedig teljesen ellágyította Heard szívét, és néhány hete elutazott Depp Bahamákon lévő magánszigetére, ahol óriási intenzitással lobbant fel köztük a szerelem lángja. Hazatértünk óta pedig gyakorlatilag egy percet sem töltöttek külön, és Amber már szinte ott él Johnny Los Angeles-i házában.

A dögös páros még 2009-ben ismerkedett meg a Rumnaplók forgatásán, de hiába volt kölcsönös a vonzalmuk, akkor nem történt semmi. Viszont amikor Johnny hivatalosan is elhagyta gyerekei anyját, Amber szakított barátnőjével, és összejöttek. Ám a románcot hamar megmérgezte, hogy a sajtó a színésznőt kiáltotta ki bűnbaknak Depp és Paradis kapcsolatának megromlásában. Holott semmi köze nem volt hozzá. A negatív kampányt nem is bírta sokáig, és júliusban lelépett a karib-tengeri kalóz mellől.


Johnny visszaszerezte Amber szívét

Ajánlott videó

Olvasói sztorik