Szórakozás

Az elhunyt Popper Péter jelenlétét érzi Malek Andrea

A Voice mesternője hisz abban, hogy az ember megteremtheti saját sorsát, de nem kerülheti ki a megtanulni való eseményeket.

Malek Andreát nem csak a The Voice-ban, hanem színházban is láthatják az nézők. A megmondó a színpadon a 2010-ben elhunyt Popper Péter két könyvéből írt színpadi játékban lép fel.


“Nagyon tiszteltem a Mestert, bár nem ismertem műveit alaposan. Amikor Perjés János, aki partnerem a játékban, megkeresett, hogy lenne-e kedvem színpadra lépni egy furcsa szerepjátékban, azonnal igent mondtam. Már jó ideje nem hiszek a véletlenekben és hallgatok a megérzésemre. Most is jól tettem. Rövid történeteket adunk elő, szituációs játékokban, szinte helyzetgyakorlatként, a kapcsolatokról, azok válságáról, a törekvésről, hogy jobbá váljunk. Nagy hasznát veszem ezeknek a történeteknek a mindennapokban éppúgy, mint a Voice versenyzőivel való munkám során. Az emberek sorsa, az élethelyzetek kezelése foglalkoztat, remélem tudok segíteni ebben is” – mondta Malek Andrea.

“Nagyon fontosnak tartom, hogy megszólaljunk a színpadon a lélek nyelvén, még mindig gyakran kerülök az elhangzó történetek hatása alá. Többször felhangzik az esten Popper Péter hangja is, amiket csak ő mondhat el. Ilyenkor határozottan érzem a jelenlétét” – vall a furcsa érzésről a Voice mesternője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik