Szórakozás

Levetkőzött a legújabb Bond-lány

Bérénice Marlohe az egyik férfimagazinban mutatta meg, hogy mivel is volt képes elbűvölni a világ legkeményebb titikosügynökét, James Bondot.

Először ugyan érthetetlen volt, hogy miért egy ismeretlen francia modellt választottak a producerek James Bond legutóbbi szerelmének szerepére, de azóta Bérénice Marlohe elhallgattatta a kritikusokat. Ugyanis nemcsak helytállt a Skyfall-ban, de mindenkit teljesen el is varázsolt a szépségével. Eme jó szokását pedig nem hagyta abba, és most az FHM oldalain keresztül hergeli a férfinép idegeit. Amihez még a bájait sem kell felfednie, a sokat sejtető fehérneműs képei már így is túlságosan dögösek.

Viszont, aki mégis szeretné textiltől nem zavartatva megtekinteni Bérénice domborulatait, az szerezze be az Équipe médicale d’urgence című sorozatot, mert annak egyik részében topless látható egy szexjelenetben. Az erotikus szcénába még jóval a Bond-korszak előtt ment bele, és azóta már tagadja is, hogy ő lenne látható a képsoron. Illetve egész pontosan az arca tényleg az övé, de a test már egy dublőrhöz tartozik. Aminek az igazságtartalmát csak Őfelsége legjobb kémje tudná kideríteni.


Nem hiába tartják a legdögösebb Bond-lánynak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik