Szórakozás

Pikáns fevételek: szex közben kapták le az új Bond-lányt

Egy régebbi felvételnek hála mindenki megnézheti, hogy mit fog látni James Bond, amikor Bérénice Marlohéval ágyba bújik.

Múlthéten elég nagy meglepetést okozott, hogy Bérénice Marlohe került kiválasztásra, mint James Bond következő barátnője a Skyfall-ban. De így legalább még egy szépség nevét tanulta meg a világ, és kezdett is nyomozni utána, hogy ki is ő valójában. Tegnap már elő is került róla egy tavalyi videó, ami az Équipe médicale d’urgence című sorozatból származik, és Bérénice látható benne erotikus együttlét közben. Ebből adódóan természetesen meztelen is.

Bár a Bond filmekért felelős Broccoli-család azt állítja, hogy nem új felfedezettjük mutogatja a bájait a videóban, csupán egy testdublőr. Amit megerősít a tény, hogy Bérénice arca és a pucér keblek soha nem láthatóak egy képkockán. Vagyis akár tényleg lehet két nő is összevágva a jelenetben. Viszont egy alig ismert francia modell szemérmessége nem biztos, hogy megérné azt a plusz befektetést egy stúdiónak, amit a testdublőr jelent.

Ide kattintva mindenki eldöntheti maga, hogy mi az igazság. Persze csak amennyiben elmúlt tizennyolc éves.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik