Szórakozás

Sebestyén Balázs elköszönt a nézőktől

Tegnap este került utoljára képernyőre Sebestyén Balázs műsora, az 1 perc és nyersz az RTL Klub-on.

Október utolsó napján búcsúzott a nézőktől az RTL Klub családi vetélkedője, az 1 perc és nyersz. Sebestyén Balázs műsora jóideig biztosan nem tér vissza a legnagyobb kereskedelmi csatornára, ezért a műsor készítői méltó búcsút vettek a produkciótól. Az utolsó adásban egy korábbi vesztes játékosnak adtak újabb esélyt, aki ezúttal egy millió forintot nyert. A könnyeivel küszködő nyertes és családja köszönetet mondott a csatornának, ezután pedig a műsor házigazdája köszönt el a nézőktől.

“Ez volt idei szériánk utolsó adása. Remélem, hogy élvezték az együtt töltött perceket. Az eddigiek legnagyobb tanulsága talán az, hogy nagyon sok minden dől el fejben. Ha az ember valamiről elhiszi, hogy meg tudja csinálni, akkor az úgy is van, legyen szó bármilyen gondról, problémáról vagy feladatról az életben. Remélem, hogy hamarosan találkozunk majd valamikor, valamilyen másik műsorban” – búcsúzott a nézőktől Sebestyén Balázs.

Az 1 perc és nyerszben nem a lexikális tudásra, sokkal inkább az ügyességre, a logikára, a leleményességre volt szükség, miközben a feladat teljesítésére csupán egyetlen perc állt a játékosok rendelkezésre. A műsor másik különlegessége az volt, hogy csak olyan eszközöket használtak a feladatokhoz, amelyek minden háztartásban fellelhetők.

Az 1 perc és nyersz idősávjában ezen a héten filmeket láthatnak, jövő héttől pedig a Kód című kvízshow jelentkezik majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik