Szórakozás

Három új csatornát indít mától a Digi

Digi Life, Digi World és Digi Film néven két tematikus, valamint egy mozicsatornát indít el a mai naptól a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft.

Míg a Digi Life európai és amerikai gyártók (Warner, BBC) által készített, életvitellel kapcsolatos műsorokat sugároz majd, a Digi World általánosabb tartalmú: élővilággal, történelemmel, utazással, tudománnyal és technológiával kapcsolatos programokat láthatnak a nézők.

A Digi Filmet prémium filmcsatornának szánja a szolgáltató, ahol többi között a Sony, az NBC vagy a Warner stúdió alkotásait sugározzák.

A televíziók a szolgáltató hálózatán keresztül érhetők el. Előbbi kettőt kábeles és műholdas előfizetők egyaránt láthatják, akár HD minőségben is, míg a filmcsatorna a digitális kábeles és a műholdas előfizetőkhöz jut el – szerepel a szolgáltató közleményében.

A három új csatornával ötre bővült a Digi saját gyártású magyarországi csatornáinak száma: a társaság 2009-ben létrehozta a Digi Sportot, két évvel később pedig elindította ennek a társcsatornáját, a Digi Sport 2-t.

Ajánlott videó