Szórakozás

Majka kicsit másképp: több mint egymillióan látták a paródiát

Óriási sikert aratott az Irigy Hónaljmirigy paródiája, amelyben Majkát figurázza ki a nyolc kan. A Belehalok paródiát öt nap alatt több mint egymillióan nézték meg az egyik videomegosztó portálon.

Két hét alatt 1 318 061 érdeklődő tekintette meg az Irigy Hónaljmirigy Majka Belehalok-paródiáját. A fiúk nagyon örülnek az eredményeknek és bíznak benne, a sikerszéria még tovább folytatódik.

„Nagyon boldogok vagyunk attól, hogy öt nap alatt egymillióan nézték meg a legújabb klipünket. A közösségi portálokon is rengetegen megosztották a videót, olyan mintha mindenkihez eljutott volna legújabb dalunk. Az a legjobb az egészben, hogy ezek nem csak üres számok, az utcán is megállított a postás, hogy gratuláljon. Több helyről hallom, hogy már házibulikban is erre mulatnak a fiatalok, lassan már azt gondolom, ezt a paródiát mindenki szereti” – mesélte boldogan Varga Győző, az IHM egyik oszlopos tagja.

„A paródia klipet még maga Majka is megosztotta a saját Facebook oldalán és gratulált a nekünk! Ráadásul ő is úgy fogalmazott, hogy jobb, mint az eredeti” – tette hozzá Sipos Peti!

„Engem is meglepett a hatalmas siker, azt gondolom, ezt annak is köszönhetjük, hogy jó volt az alapanyag. Az eredeti szám is nagyon népszerű volt, sokan szerették. Örülök, hogy végre egy olyan dallal jöttünk ki, ami nem egy „kifordítás”, hanem egy igazi paródia. Valós kritikát fogalmazunk meg benne a magyar zenei életről, a médiáról, valóságshow-król, egy fajta görbe tükröt tartunk” – jelentette ki Kabai Laci a zenekar dobosa.

Az elmúlt hónapokban különösen belehúzott a Mirigy. A Rúgj Chuk Norris és a Szívós Szemű Márta című dalaik szintén közelítenek az 1 milliós nézőszámhoz. A legújabb IHM-slágerek mindegyike felcsendül majd a srácok december 28-i nagykoncertjén a Syma Csarnokban.

Ajánlott videó