Szórakozás

Ilyen luxuslakásba költözik Madonna lánya

Madonna belátta, hogy nem tudja maga mellett tartani tizenhat éves lányát, ezért inkább vett neki egy luxuslakást.

Lourdes néhány hete közölte anyjával, hogy nem kér többet az őrült sztáréletből, és nyugalomban, átlagos emberként szeretne élni. Madonna először nemet mondott lánya függetlenségi vágyára, de végül belátta, nem tudja korlátozni, és inkább támogatja Lolát, mintsem hogy elveszítse. Ezért a gyerek tizenhatodik születésnapjára vett egy manhattani luxuslakást, ahova Lourdes egyedül költözhet be, amint az ízlésének megfelelően átalakították. Onnantól kezdve pedig a maga ura, és a divatcégéből származó bevételeiből kell eltartania magát.

A lakás áráról nincsenek információk, de Madge feltételezhetően alaposan a zsebébe nyúlt. Az ingatlan ugyanis egy előkelő, saját biztonsági szolgálattal, medencékkel és edzőteremmel rendelkező házban van, New York legdrágább környékén, az Upper East Side-on. Mindössze néhány tömbnyire a mama otthonától és a Kabbalah Központtól. Vagyis bármikor meglátogathatja a családját és elmélyülhet a vallásában anélkül, hogy sokat kellene utaznia.

Lourdes az önállósodása érdekében először egy magán művészeti iskola kollégiumába akart beköltözni, de ezt nem hagyta az anyja. Erre válaszlépésként azt találta ki a tini, hogy ezentúl az apjával, Carlos Leonnal fog élni, amíg nagykorú nem lesz. Ezt végképp nem akarta Madonna, és így döntött a saját lakás mellett.


Egyedül élhet Lourdes, ahogy akarta

Ajánlott videó

Olvasói sztorik