Szórakozás

Madonna kegyetlenül kirúgta munkatársát

Valósággal gyilkolja egymást Madonna és Brahim, amivel nemcsak a kapcsolatukat teszik lassan tönkre, de az énekesnő turnéját is.

Válságba került Madonna és ifjú lovagjának kapcsolata, miután az elmúlt két hetet durva veszekedésekkel töltötték. A parázshangulatot az idézte elő, hogy Madge kirúgta az egyik táncosát, aki történetesen Brahim egyik közeli barátja. A breaktáncos Lilou azért került ki a díva tánccsoportjából, mert egy napra hazament Franciaországba, hogy muszlim családjával ünnepelhessen. Erre egyébként engedélyt is kapott a turnémenedzsertől, ám Madonna szerint az ő emberei maximum akkor pihenjenek, ha betegek, és akinek nem a munka az első, annak nincs helye a stábban. Zaibat mindezt úgy értelmezte, hogy a tőle majdnem harminc évvel idősebb párja nem tiszteli a muzulmánok vallási nézeteit.

Madonnáék vitái állítólag egyre durvábbak, aminek lassan nemcsak a kapcsolatuk látja a kárát, hanem Madonna botrány turnéja is. Ha Brahim, vagy az általa feltüzelt többi táncos ugyanis lelép, akkor vége a nagyszabású műsornak.


Brahim lassan kiveszekszi magát a jólétből

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik