Szórakozás

Kisbaba érkezett Csonka Andrásékhoz – Exkluzív

babaláb (babalábacska)
babaláb (babalábacska)

Az RTL Klub sztárja hétvégén számolt be ismerőseinek arról, hogy megszületett nővérének az unokája. Csonka András hamarosan Londonba repül, hogy meglátogassa az új jövevényt.

Csonka András a minap boldogan tudatta barátaival, hogy új taggal bővült a családja. A színész-műsorvezető Angliában élő unokaöccsének szombaton született meg Liam nevű kisfia, ami miatt az egész Csonka família repes a boldogságtól.

„A kicsi a nővérem egyik fiának a gyermeke. Nagyon örülünk a csecsemő érkezésének, egy ilyen alkalom nagy izgalmakat hoz az életünkbe. Egy baj azért mégis van, ugyanis én magam sem tudom megmondani, hogy milyen rokoni szál fűz hozzá. Hiszen, ha az apuka az én unokaöcsém, akkor az ő fia ki lehet nekem?” – elmélkedett a Hír24-nek Csonka András, aki Facebook-ismerőseitől kért segítséget a rokoni kapcsolat felderítésében.

Az RTL Klub sztárja nagyon szeretné meglátogatni a kis csöppséget, ezért valószínűleg hamarosan Londonba repül.

„Két hétig most az unokaöcsém is otthon lesz a családjával, azután pedig a nővérem segít majd be a csecsemő körüli teendőkbe. Karácsonykor általában Budapesten gyűlik össze a család, de valószínűleg a picivel még nem vállalkoznak majd ekkora útra, ezért én fogok elrepülni hozzájuk” – mesélte.

Csonka András egyébként továbbra sem gondolkodik gyermekvállaláson, jól érzi magát a bőrében anélkül is.
„Továbbra sem zárom ki annak a lehetőségét, hogy gyermekem szülessen, de mostanában nem fenyeget ez a veszély. A boldogság kulcsa sok minden lehet, én például sokkal szabadabb vagyok most párkapcsolat nélkül…” – teszi hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik