Szórakozás

Nagy Feró durván beszólt a nézőknek

Spirit(960x640).jpg (spirit, )
Spirit(960x640).jpg (spirit, )

A mentor nem érti, miért esett ki a Spirit. Szerinte a csapatoknak leáldozott Magyarországon, és az egyéni előadóké a jövő.

Az X-Faktor szombati adásában már csak tíz produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. Az utolsó két helyen az SMS-szavazatok alapján Nagy Feró csapata, a Spirit és Geszti Péter versenyzője, Fehér Zoltán végzett. A párbaj után Keresztes Ildikó és Malek Miklós is úgy döntött: a mentorok által – a Tábor alatt – összekovácsolódott triónak kell hazamennie.

“Úgy látszik, én másik műsort nézek, mint, amit a közönség otthon, a tévékészülékek előtt. Egyszerűen nem értem őket. Nem is számítottam arra, hogy így fog alakulni az este. Zeneileg csökkent hallók szavaznak. Kapásból négy versenyzőt tudok mondani, akik rosszabbak, mint a Spirit – nyilatkozta a Hír24-nek nem sokkal az élő show után Feró, aki két héten belül már a második csapatától kénytelen búcsút venni.

A nemzet csótánya szerint a több fős előadóknak hálátlan szerep jut a tehetségkutatókban és a hazai popiparban. Valamiért kevésbé tudnak azonosulni velük a nézők, így voks is kevesebb érkezik rájuk.

“A Spirit egy aranyos, fiatal, trendi csapat. Magyarországon azonban valamiért sosem működött igazán jól egyetlen csapat sem. Ez pedig egyúttal felveti a kérdést, érdemes-e egyáltalán csapatokkal foglalkozni, és érdemes-e olyan dolgot erőltetni, ami láthatóan nem nyerő. Kicsit féltem is a Like-ot” – elmélkedett csalódottan a mentor.

Kinga, Péter és Örs ennek ellenére bizakodva tekint a jövőbe. Bár harmadikként estek ki az X-Faktorból, egy pillanatra sem szegte kedvüket a szombat esti kudarc. Mint mondják, továbbra is egy csapatot alkotnak majd, és mindent megtesznek azért, hogy elérjék a céljukat.

“Nem adjuk fel, és csináljuk tovább a Spiritet. Ez egy új dolognak a kezdete, most jön még csak a második fejezet. Végre saját dalokon dolgozhatunk, és rengeteg időnk lesz magunkra és a közös munkára. Reméljük, ebből a közönségnek is minél többet meg tudunk majd mutatni” – mondta határozottan az egykori “Abrosz trió”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik