Szórakozás

Jót tett a különélés az x-faktorosok családi életének

Like(960x640).jpg (Like)
Like(960x640).jpg (Like)

Lehet, hogy több száz kilométer választja most el a Like lányait lakóhelyüktől, mégis közelebb kerültek szüleikhez és testvéreikhez, mint valaha.

A Like tagjai, Petra, Szulita és Vali a verseny kezdete óta minden idejét együtt tölti. A csajok sokat viccelődnek és beszélgetnek, de néha mindannyian elvonulnak a tabletjükkel, hogy a családjukkal beszéljenek, vagy az internen böngésszenek.

“Az X-Faktor már most megváltozatta az életemet, ugyanis sokkal közelebb kerültem a családomhoz, mint korábban. Sokat telefonálunk nem csak a szüleimmel, hanem a testvéremmel is. Nekem ez óriási dolog” – árulta el Vali. – “A műsor minden pillanatát igyekszem megörökíteni” – tette hozzá az énekesnő.


“Mióta tart a verseny, gyakorlatilag hozzánk nőttek az okostelefonjaink, sokat beszélünk az otthoniakkal és a felkészülésben is hasznukat vesszük. E-mailben minden héten megkapjuk a vágott zenei alapot és azzal gyakoroljuk a produkciónkat az élő showra. Az éneklés mellett a másik nagy szerelmem a gitározás. Öt éve tanulom autodidakta módon, a neten nézek videókat és lemásolom, amit csinálnak. Mindig arra gondolok, hogy ha ők meg tudják csinálni, nekem is menni fog.” – mondta Szulita.

“Nekem mindig fontos volt a család, nagyon közel állunk egymáshoz, naponta minimum 50 percet, de van, hogy két órát beszélünk telefonon. Borzasztóan hiányoznak, de a csajok sokat enyhítenek ezen, bár nekem furcsa, hogy nem fiúkkal vagyok körülvéve. A mi családunkban ugyanis nagyon sok a fiú, és van egy öcsém és egy bátyám is. Eddig őket szórakoztattam különböző vicces grimaszokkal, mostanában a csajokat szoktam, de úgy veszem észre, nagyon vevők rá.” – mesélte nevetve Petra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik