Szórakozás

Rettenetesen féltik Győzikét az öngyilkosságtól

gáspár győző (győzike, )
gáspár győző (győzike, )

Az emberek általában akkor fenyegetőznek öngyilkossággal, ha tehetetlennek érzik magukat – állítják a pszichológusok. Ezt komolyan kell venni, még akkor is, ha nem vagyunk biztosak az illető szándékban.

Mindez azért került szóba, mert a pletykák szerint Győzike öngyilkosságon gondolkodik, mert állítólag teljesen kikészült, miután adóügyeit kezdték firtatni a hatóságok. Családtagjai is féltik a hírességet, aki korábban a Hír24-nek is nyilatkozott arról, hogy teljesen padlóra került.

„Nagyon kivagyok, de nem akarok pszichiáterhez menni. Ezt a dolgot nekem kell magamban lerendezni. Ha majd a bíróságon lezárul az ügyünk, akkor új életet akarok kezdeni. Addig meg mindenki hagyjon békén” – kérte Győzi.

A Hír24 által megkérdezett pszichológus bízik abban, hogy Győző nem gondolja komolyan az öngyilkosságot. Úgy érzi, ez inkább egy “fuldokló ember segélykiáltása lehet”, aki az utolsó szalmaszálat keresi.

A szakember állítja, az öngyilkossággal fenyegetőző emberek valójában csak segítséget várnak a családjuktól, barátaiktól, igaz, ezzel óriási felelősséget tesznek a vállukra. Ez viszont sokszor öngól, hiszen éppen emiatt haragszanak meg rájuk, nem veszik komolyan őket, és később éppen ez  hajszolja a halálba az elkeseredett egyént. A pszichológus biztos abban, hogy Győzikének segítségre van szüksége a mostani helyzetben, nem szabad magára hagyni. A szakember szerint öngyilkosságot fontolgató embereknek nem válaszokra vagy megoldásokra van szükségük, hanem biztonságos környezetre.

Ez jelenleg adott Gáspár Győző számára, hiszen felesége és gyerekei mellette állnak a bajban is, még akkor is, ha korábban arról szóltak a hírek, hogy Gáspárék külön költöztek egymástól.

A szakemberek szerint egyébként az öngyilkosok jelentős része éppen az anyagi problémák miatt vet véget az életének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik