Szórakozás

Bíróságra vihetik a magyar zenészt

Knapik Tamás (Knapik Tamás)
Knapik Tamás (Knapik Tamás)

Csordás Tibi és Knapik Tamás, a Fiesta két frontembere majdnem egy éve rúgta össze a port. A két zenész azóta nem lépett közösen színpadra, azonban Tamás a mai napig is Fiesta néven vállal fellépéseket. Tibi szerint ez jogsértő, ugyanis a név közös tulajdon.

A rajongók és a szakma legnagyobb megdöbbenésére tavaly szilveszterkor végleg véget ért a Fiesta története Csordás Tibi és Knapik Tamás kibékíthetetlen ellentéte miatt. A Fiesta név azonban még mindig köznyelven forog.

“Több mint tíz éve ketten alapítottuk a Fiestát. Akkor írtunk egy papírt, amelyben világosan megfogalmaztuk, hogy a név kettőnkké és csakis együtt használhatjuk. Én tartottam magam a megállapodáshoz, azonban a volt társam nem. Tamás a közös munka után is Fiestaként koncertezik, amely félrevezeti az embereket” – mondta a Hír24-nek Csordás Tibi.

Tibi többször próbálta rendezni a vitás kérdést, de állítása szerint mindeddig semmire sem jutott. Legutóbb ügyvédi levélben, paragrafusokkal megalapozva szólították fel Tamást. Tudatták vele, hogy csak akkor használhatná a Fiesta nevet, ha ő lemondana a jogról. Erre a levélre azonban ezidáig semmi válasz nem érkezett, ezért heteken belül bíróságra kerülhet az ügy.

“A volt társam még mindig Fiesta néven lép fel, sőt sokszor az én arcképemmel is hirdetik a bulikat. Az emberek csak akkor csodálkoznak, amikor elmennek a helyszínre és engem sehol sem találnak. Durván megtévesztik a közönséget, és ezzel ráadásul nekem is kárt okoznak” – mondja Csordás Tibi.

A Hír24 természetesen a másik felet, Knapik Tamást is megkereste, ő azonban nem szeretett volna nyilatkozni az ügyről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik