Szórakozás

Meglopták a Hooligans dobosát

kiss endi (kiss endi)
kiss endi (kiss endi)

Összes iratától és néhány ruhájától is megfosztották Kiss Endit. A Hooligans dobosát egy buli után lopták meg a háza előtt. Feljelentést is tett az ügyben.

A Hír24 megtudta: néhány napja valaki a háza elől lopta el Endi táskáját. A táskában volt Endi pénztárcája, az összes irata, valamint néhány számára kedves ruhadarab is. A Hooligans dobosa egy buli után keveredett a kellemetlen szituációba.

“Valamelyik nap ellopták a ruháimat és az összes iratomat, így egész héten nyomozót játszok. Éjszaka jöttem haza, nem voltam már szomjas és rossz helyre raktam le a cuccaimat. Csak pár percre léptem odébb, de ez elég volt arra, hogy a rabló gyakorlatilag a ház elől vigye el mindenemet” – szörnyülködött Endi. A zenész ráadásul csak másnap vette észre a dolgot.

“Annyira jól szórakoztam, hogy nem is foglalkoztam a táskámmal. Másnap reggel tudatosult bennem minden, azonnal visszanéztem a kamerán, hogy mi történt” – mondta Kiss Endi.

A Hooligans dobosa feljelentést tett a rendőrségen, a hete pedig hivatalos ügyek intézésével telt. Összes okiratát  pótolnia kell, ez pedig nem kevés utánajárással és persze költséggel jár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik