Szórakozás

Megríkatták a Voice Mesterét! Szívszorító

mező misi (mező misi)
mező misi (mező misi)

Péntek este a harmadik meghallgatással folytatódott a Voice a TV2-n. Malek Andi és Caramel csapata egy-egy versenyzővel bővült, Mező Misi három énekesnőt állított maga mellé, Somló Tamás pedig belehúzott, és négy előadóval "nyerte" a napot.

A harmadik meghallgatáson az eddig megfontoltan válogató és többnyire visszafogott Somló Tamás úgy gondolta, nem kispályázik tovább: csapata négy fővel is bővült.

Egyikük az adásban elsőként színpadra lépő Perutek János, aki hobbiszinten bokszol, ám elmondta, egyetlen vágya az volt, hogy Somlót kiütéssel meggyőzze arról, a csapatában a helye. Szintén a tapasztalt Mestert választotta Husnullina Regina is, aki nem csak hangjával, hanem zongorajátékával is lenyűgözte hallgatóságát. A különös nevű nő Oroszországban született, de már tizenhárom éve él Magyarországon. Czerovszky Heni is a legendás zenészhez csatlakozott. Heni orgánuma ismerősen csenghet a nézőknek, ő kölcsönözte ugyanis hangját a kilencvenes években több slágerhez is. Most végre arc is párosul ehhez, az énekesnő pedig izgatottan várja, hogy a legkülönfélébb stílusokban kipróbálhassa magát: ezért is döntött Somló mellett, aki szerinte ugyanolyan szabadszellemű, mint ő, és ebben csak támogatni fogja.

A Somló-csapatba került Weisz Viktor is, aki másfél évtizede vallja magát hivatásos énekesnek, mind a négy Mester megfordult a hangjára, ő azonban úgy döntött, a legtapasztaltabbtól szeretne tanulni.

Mező Misi a harmadik Meghallgatáson “csajozott”: csupa nő került a csapatába. Elsőként a mindössze tizenhét esztendős Agárdi Szilvi csatlakozott hozzá, aki dalával könnyeket csalt a szemekbe, köztük Misiébe is, akivel végül egymást választották. Szilvi gyengénlátó, de elárulta, már megbékélt a helyzettel, hiszi, hogy ő látás helyett hangot kapott a jóistentől.

A szőke Ladányi Patrícia nyolc éve készül tudatosan arra, hogy egyszer majd színpadon álljon, a sok tanulás és gyakorlás pedig meghozta a gyümölcsét, a Mesterek mindegyike szerette volna maga mellett tudni, a fiatal lány azonban a Magna Cum Laude frontemberéhez húzott. Misi harmadik új csapattagja, Pákai Petra lehengerlően és természetesen énekelt, versengtek érte a Mesterek, akiket előbb hangjával, majd kisugárzásával is levett a lábáról, de ő úgy érezte, temperamentuma leginkább Misiével passzol, vele a Mező-csapat immár hat tagúra bővült.

Malek Andreához Veréb Tamás csatlakozott. A fiatal srác ugyan még csak tizennyolc esztendős, de már tízéves színpadi rutinnal rendelkezik. Szíve vágya volt, hogy az egyetlen női Mester megforduljon a dalára, ez teljesült is, így együtt készülnek majd a következő fordulóra.

Caramel csapata is egy versenyzővel gyarapodott, Bokor Marianna személyében, akit népes családja kísért el a meghallgatásra. Marianna magabiztosan fogadta a kritikákat, és egyáltalán nem zavarta, hogy egyedül Caramel fordult meg, hiszen benne tökéletes Mesterre talált.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik