Kultúra

Most odacsaphat a TV2 az RTL-nek

supertv2 (supertv2)
supertv2 (supertv2)

A TV2 már minden jelentős szolgáltatóval megállapodott induló új csatornája terjesztéséről, az RTL2-t viszont még mindig elég kevesen nézhetik.

Közel öt és fél millió ember nézheti a Super TV2 műsorát már az első napon – derül ki a tévécsatorna közleményből, amit a HVG idéz. Az ígéretek szerint a november 2-án induló új csatorna közel kétmillió háztartásban lesz jelen a kezdetektől. Ez csaknem duplája az RTL2 elérésének – derül ki a közleményből.

A Super TV2 a T-Home, a UPC, a Digi, a UPC Direct, valamint a Vidanet, az Invitel, a Tarr Kft. és a PR-Telecom hálózataiban, illetve sok egyéb szolgáltató kínálatában megtalálható lesz – tették hozzá.

A TV2 negyedik csatornája prémiumtartalmakkal, népszerű saját gyártású műsorokkal és sorozatpremierekkel várja a nézőket.

Ahogy arról beszámoltunk, a konkurens csatorna október 1-jén indította el az RTL2-t. Az új csatorna még csak cirka 1 millió háztartásba jut el, de műsorai nagyjából az elvárásoknak megfelelően teljesítenek a nézettségi versenyben. A tárgyalások folynak a szolgáltatókkal, s az RTL csoport azt ígéri, az elérés folyamatosan bővülni fog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik