Szórakozás

Megszólal a balesetet szenvedett Kapócs Zsóka

kapócs zsóka (kapócs zsóka, )
kapócs zsóka (kapócs zsóka, )

Az Abigél próbáján az Operettszínházban sérült meg Kapócs Zsóka. A színésznő mindeddig nem nyilatkozott állapotáról, azt pedig, hogy mi történt, a Facebook-oldalán tette közzé.

“Kedves barátaim! Tegnap történt velem egy kisebb baleset az Operettszinházban, amikor Abigélt próbáltunk a karmesterversenyre.Történt ugyanis, hogy egy magas szípadra fel kell futnom egy lépcsősoron, ott elmondom a szövegemet, majd visszafutok a lépcsőn, és lent folytatom. Na ezt olyan ügyesen sikerült megoldanom, hogy a visszafutásnál már első lépcsőfoknál kiment a bokám, leestem, rá a térdkalácsomra” – mesélt a történtekről Zsóka.

“Nem mondom, hogy nem fájt, de nem akartam pánikot kelteni, igy még gyorsan lejártam a tangómat, majd már nem bírtam lábra állni. Hívtak egy mentőt, két kedves mentősfiúval elmentem a baleseti sebészetre, ahol megröntgeneztek, és nem tört el, csak nagyon megzúzódott és keletkezett egy nagy vérömleny. Most itthon fekszem, jegelem, krémezem, és szeretném, ha szombaton este (ha összeszorított foggal is),de azt a 3 percet el tudnám táncolni vele.


Fotó a mentőből

Zsóka egyébként ma este egy másik rendezvény házigazdája lett volna, ám azt sérülése miatt le kellett mondania.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik