Szórakozás

Orvos felügyelt a magyar színésznőre – Tisztított

Öt napig nem vett magához szilárd táplálákot Kapócs Zsóka. A színésznő azt állítja, tovább is bírta volna a tisztítókúrát.

Néhány napra elvonult a világ szeme elől Kapócs Zsóka. A színésznő nem tagadja, szüksége van az egyedüllétre is, és arra, hogy csak magára, befelé figyeljen. “Régen volt már az utolsó számot vetek magammal-időszakom, de van, hogy tele lesz a hócipőm az emberekkel, a rohanással, és olyankor az nagyon jót tesz” – szögezte le Zsóka, és azt is hozzátette, a fellépései miatt nem mindig van arra lehetősége, hogy a városból is elmenjen.

“Most azonban összejött, Dunakilitire mentem, a táj szépsége lenyűgözött. Mindezt összekötöttem egy tisztítókúrával, nem vittem be a szervezetembe szilárd táplálékot, csak gyümölcs- és zöldségleveket fogyasztottam. Persze orvosi felügyelettel csináltam, a hotelban, ahol laktam, figyeltek rám. Ez azért jó, mert az ember úgy tud magával foglalkozni, hogy nem terheli le a szervezetét, így minden energia oda összpontosul, ahol a változásoknak történniük kell. Ilyen hosszan, öt napon keresztül még soha nem böjtöltem, de most azt tervezem, hogy jövőre egy tíznapos kúrát végigcsinálok” – mesélte Zsóka.

A színésznő facebookos rajongói oldalán is megosztotta élményeit: “Ma reggel véget ért a léböjtkúrám, ami 5 napig tartott ! Fogytam egy kilót és 3 centivel vékonyabb lett a derekam, a csípőm és a combom. Azelőtt azt sem hittem volna, hogy két napig ki lehet bírni étlen. Ki lehet, sőt,  ennél még sokkal tovább is ki lehetne. Nagyon jól éreztem magam, és elindultam egy úton. ami jó érzéssel tölt el, úgyhogy megyek tovább rajta. Most finoman, de mindjárt úgy bereggelizem – eszem egy piritóst és iszom egy kakaót – hogy csak na” – olvasható.

A színésznő arról is beszélt, hogy ismert emberként ki van téve annak, hogy a média kíváncsi a magánéletére. A híresség úgy vélekedik, hogy a magányosan, meditációval és befelé figyeléssel töltött napok arra is nagyon jók, hogy ma már higgadtabban reagál az őt ért támadásokra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik