Szórakozás

Ő Pokrivtsák Mónika amerikai férje – Fotó

A rég nem látott tévés most bemutatta amerikai férjét is a nyilvánosság előtt, akihez titokban ment hozzá külföldön – mint ahogyan arról már beszámoltunk.

Az RTL Klub egykori műsorvezetője azt mondja, nem hiányzik neki a televíziózás, jelenleg férje cégében dolgozik. A Reflektor magazinban a gyermekvállalással kapcsolatos gondolatairól is beszámolt.

„Volt egy időszak az életemben, amikor nagyon szerettem volna gyereket, aztán nem úgy alakultak a dolgok, hogy ez megvalósulhatott volna. Ehhez meg kell találni a megfelelő embert és kapcsolatot, de ez korábban nem volt meg. A férjemmel még nem terveztünk eddig gyereket. A kiskaput persze nem csuktam be. Most 38 éves vagyok, még mindig van időm. De nem leszek szomorú, vagy depressziós és nem jelenti a világ végét, ha úgy alakul, hogy nem születik gyerekem” – vallotta meg egyik legféltettebb titkát az ismert tévés, aki azt is elmesélte, hogy nem könnyű a férjével együtt élni, ugyanis munkamániás. Az igazság kedvéért hozzátette: ő sem könnyű eset, de valahogy együtt mégis csodálatosan megvannak, kiegészítik egymást. Mónika kijelentette, valóban megtalálta álmai férfiját és ezáltal az is igaz, bejött számára az amerikai álom is.

Az ismert tévés azt is elmesélte, annak ellenére, hogy szülei nem beszélnek nagyon jól angolul, mégis kijönnek a férjével, igazi családtagként kezelik, befogadták. Bár Mónika csak ritkán tud hazajönni, de családjától nem szakadt el, ugyanis interneten rendszeresen beszélnek és láthatják is egymást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik