Szórakozás

Kilátszott a ruha alól Zimány Linda bugyija – Fotó

A minap az egyik rendezvényen Zimány Linda áttetsző ruhakölteményben jelent meg. A modell szexi szerelése alól kilátszott a fekete fehérneműje.

Zimány Linda eddig sosem látott, merész öltözetben jelent meg az egyik rendezvényen a napokban. A modell az áttetsző ruhakölteménnyel meghökkentette a rendezvény résztvevőit, bárki büntetlenül nyerhetett betekintést ugyanis a textil alá. Linda büszként mutatta meg a közönségnek gyönyörű alakját és fehérneműjét is.

A belvárosi rendezvényen Linda mellett Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva, Weisz Fanni és Debreczeni Zita is bemutatta saját őszi/téli kollekciójának legújabb darabjait. A kis varrodából induló csapat, Jagasics V. Csonka Hedvig vezető divattervező segítségével, mára országos hírnévre tett szert. Az elmúlt években száznál is több modell mutatta be a lányok által megálmodott több ezer ruhakölteményt, az extravagáns daraboktól egészen a jótékonysági célra készült mesepólókig.

„Úgy érzem, sokat fejlődtünk az eltelt évek során, egyre inkább érvényesül a saját, egyedi stílusunk. A kezdő csapatot Regivel és Sylvivel hárman alkottuk, Éva és Zita csak később csatlakozott. De éppen ez a jó, hogy egy-egy tag bővülésével még színesebbé válik a márka, ezzel garantálva az üdeséget és változatosságot” – árulta el Zimány Linda, aki imádja az extrém szabást és anyagokat, így a mostani szezonban is egy limitált szériás bőrkollekcióval jelentkezett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik