Szórakozás

Vége a P.J.Z. versenyének

p.j.z. (p.j.z.)
p.j.z. (p.j.z.)

Nem sikerült sem a nézőket, sem a mentorokat meggyőzniük a fiúknak, így a szokatlan duónak kellett búcsúznia.

Az X-Faktor szombati adásában már csak tizenegy produkció állt színpadra, s küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. Az utolsó két helyen a nézők szavazatai alapján Nagy Feró versenyzője, a P.J.Z. és Keresztes Ildikó mentoráltja, Lass Bea végzett. A duó Joan Jett I Love Rock ‘n Roll-ját dolgozta át felemás sikerrel, aminek élvezeti értékét azzal próbálták növelni, hogy a LED-falon kiírták a fiúk nehezen érthető szövegét. A nézők viszont nem hálálták meg a gesztust szavazat tengerrel. Bea P!nk Get This Party Started című slágerét próbálta átformálni, de az eredeti az azért még mindig alkalmasabb egy buli beindítására. Ő sem talált utat a tévék előtt ülők szívéig. A végső egymásnak feszüléskor pedig csak a saját mentoraik értékelték pozitívra a hátul végzett kettőst.

A párbaj után Geszti Péter és Malek Miklós is úgy döntött, hogy a P.J.Z.-nek kell hazamennie, vagyis ők már nem léphetnek fel az X-Faktor jövő heti adásában.

De a mentorok a többi előadóval sem voltak teljesen elégedettek, csak Oláh Gergő nyújtott hibátlan teljesítményt. Sok volt a hamis hang, vagy az elbaltázott színpadi show.

Jövő szombaton este fél nyolckor a harmadik élő show-val folytatódik az X-Faktor 2012 az RTL Klubon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik