Szórakozás

Rá sem ismerni Clooney barátnőjére

George Clooney-Stacy Keibler  (George Clooney, Stacy Keibler )
George Clooney-Stacy Keibler  (George Clooney, Stacy Keibler )

Teljesen átalakult Stacy Keibler megjelenése, mióta George Clooney visszafogadta. Új frizurája és öltözködési stílusa teljesen másik nőt varázsolt belőle.

Szombaton megtartották a jótékonysági bálok legnagyobbikát, a 34. Hope Galát a Beverly Hills-i Hilton Hotelben. Az év legrangosabb sztárrendezvényén George Clooneyt is kitüntették, amiért évek óta lelkesen segíti a rászorulókat. Ám  az est főszereplőjére csak alig-alig figyeltek oda, ugyanis barátnője magára tapasztott minden tekintetet. Stacy Kiebler teljesen újjászületett, amióta kibékült a szépfiúval szakításukat követően.

Az egykori pankrátor hölgy barnára festette az eddig sötét szőke haját, amitől ugyan idősebbnek tűnik, de rendkívül jól áll neki. Illetve az ősz George-hoz is jobban passzol így. Emellett az öltözködési stílusa sem a mutassunk minél többet filozófián alapul. A híresség visszafogottsága ellenére is borzasztóan szexi volt az alakját alaposan kiemelő szűk ruhájában, szóval nem csoda, hogy Clooney meggondolta magát, és mégis megtartotta Stacyt, hiszen ilyen nő nem terem minden bokorban.


Olyan, mintha új barátnője lenne Clooneynak

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik