Szórakozás

George Clooney szakított párjával

George Clooney-Stacy Keibler (George Clooney-Stacy Keibler)
George Clooney-Stacy Keibler (George Clooney-Stacy Keibler)

A hírek szerint George Clooney-t ismét szorítani kezdte a póráz, ezért szakított expankrátor barátnőjével, Stacy Keiblerrel.

Egy vendéggel már biztosan kevesebb lesz Brad Pitt és Angelina Jolie közelgő lagziján. A vőlegény jó barátja, George Clooney ugyanis véget vetett románcának Stacy Keiblerrel, így őt biztosan nem viszi magával a lagziba. A szakítás híre elég váratlan, hiszen a színész és az egykori pankrátor hölgy látszólag nagyon jól megvoltak. Az egész nyarat együtt töltötték George villájában a Comói-tónál, és már a szüleiket is bemutatták egymásnak. Ám az utóbbi hetekben Clooney-ra újfent rátört a függetlenség iránti állandó vágya, ezért egyre kevesebb időt akart Stacy közelében lenni, ami végül a szakításhoz vezetett.

A hírt az Oscar-díjas sztár sajtósa egyelőre cáfolta, de állítólag csak azért, mert még nem készült el a hivatalos közlemény, amiben a páros bejelenti a különválásukat.


Többet nem pózol együtt az egyik legszexisebb sztárpár

George és Stacy éveken át jó baráti viszonyt ápolt, ám csak tavaly augusztusban kezdtek el máshogy tekinteni egymásra, így egy hónappal azután, hogy Clooney kirakta a gyerekre és lagzira vágyó Elisabetta Canalis szűrét, össze is melegedtek. Sokan Keiblerben látták a következő Mrs. Clooney-t, hiszen tökéletesen mutattak együtt, és a szépség sem akart még családot alapítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik