Szórakozás

Titokban megszült Megan Fox

Majdnem egy hónapig titokban tartotta Megan Fox és Brian Austin Green, hogy megszületett első közös gyerekük.

Nem az a tipikus híresség Megan Fox, aki szereti kommentálni a magánélete részleteit. A terhességét is csak akkor jelentette be, amikor már hatalmas volt a hasa, így nem meglepő, hogy a pici születését is eltitkolta. Ám most a Facebook-oldalán tudatta a rajongóival Megan, hogy kereken három hete, szeptember 27-én életet adott első gyerekének, Noah Shannon Greennek. A fiúcska egészséges, és a szexi anyukája szerint a világ leggyönyörűbb gyereke.
A Beverly Hills 90210 egykori Davidjének  van még egy fia, előző feleségétől, Vanessa Marciltól, de Megan is sajátjaként tekint a tízéves Kassiusra, szóval már gyakorolja egy ideje az anyaságot.

A világ egykoron legszexisebbnek tartott nője és Green nyolc éve szerettek egymásba. Kapcsolatuk nem volt mentes a mosolyszünetektől. Megan többször otthagyta a színészt, és meg is csalta, többek közt Shia LaBeouffal is az első Transformers-film forgatásán. 2010 júniusában aztán hirtelen kibékültek, eljegyezték egymást, és titokban össze is házasodtak – két hét leforgása alatt.


Kibújt első közös gyerekük

Ajánlott videó

Olvasói sztorik