Szórakozás

Fehérneműben mutogatta magát Megan Fox

Ugyan jelenleg a kerek pocakját veszik észre először az emberek, de legújabb filmjében Megan Fox más domborulatai játsszák a főszerepet.

Rendes lány ez a Megan Fox. Ugyanis a terhessége miatt most egy jó ideig még nem fog vetkőzni, de azt nem szerette volna, ha a rajongótábora hiányt szenved a teste látványától, amíg ő az anyaságra készül. Így a várandóssága előtt forgatott utolsó filmjében ledobta magáról a ruhát, amivel nemcsak kollegináját, Leslie Mannt nyűgözi le, de férfiak többségét is. Egyben megmenti a filmet a totális unalomtól, ugyanis az előzetese alapján a This Is 40 korántsem olyan szórakoztató, mint az előzményként szolgáló Felkoppintva.


Sokan lennének Leslie Mann (jobbra) helyében

Az első két Transformers mozival szexszimbólummá váló Megan és férje, Brian Austin Green az év második felére várják első közös gyereküket. Pontosan nem tudni a pici érkezésének idejét, mert a színészpáros nem hajlandó a magánéletéről beszélni a sajtónak. Illetve nagyon barátkozni se szoktak másokkal, így pedig végképp nincs senki, aki megsúgná az időpontot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik