Szórakozás

Szinetár Dóra szuperszexi, rá sem ismersz – Fotó

Rengeteget változott az utóbbi időben a válófélben lévő Szinetár Dóra. A színésznő dögösebb, mint valaha, erről legfrissebb fotói alapján is meggyőződhetünk.

A dögös és lenge öltözékben lévő Szinetár Dórával és Ulmann Mónikával reklámozza a Miskolci Nemzeti Színház a Chicago című előadását, melyet október 18-tól láthatnak. A friss felvételen is megfigyelhető, hogy a színésznő jobban néz ki, mint valaha, olyan vékony, mint amilyen lánykorában volt. Egyesek szerint a színésznő azért fogyott le, mert nagyon megviselte az, ami a házasságával történt. De nem csak ő, férje, Bereczky Zoltán is rengeteget fogyott.

Friss felvételeket nem csak a színházi plakáton, hanem a Facebookon is találhatunk Szinetár Dóráról. Brice Management hivatalos oldalán is találhatunk olyan felvételt a színésznőről, amelyen ugyan gyönyörű, de kilátszanak a bordái. A rajongók mind dicsérik Dóra szépségét és természetes báját. Sokan megjegyezték, a híresség egyre jobban hasonlít édesanyjához, Hámori Ildikó színésznőhöz.

Ugyanakkor akadnak olyanok is, akik aggódnak Szinetár Dóráért. Azt javasolják neki, ne fogyjon többet, nehogy tönkremenjen. Aggódnak az egészségi állapotáért, ezért arra bíztatják, pihenjen többet és fogyasszon vitaminban gazdag ételeket.

A híresség egyre szexisebb megjelenéséhez vélhetően az is hozzájárul, hogy a hírek szerint új szerelme van egyik kollégája személyében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik