Szórakozás

Harry herceget visszafogadta barátnője

harry herceg (harry herceg, )
harry herceg (harry herceg, )

Cressida Bonas hajlandó szemet hunyni a Kisherceg meztelen bulija fölött, és ad még egy esélyt a kapcsolatuknak, amint Harry hazatér Afganisztánból.

Harry herceg nemcsak óriási botrányt kavart augusztusi Las Vegasi partijával, ami meztelen billiárdozásban végződött, de elveszítette barátnőjét is. Viszont nagy szerencséje van Diana kisebbik fiának, ugyanis Cressida Bonas visszafogadta. Harry heteken keresztül könyörgött a modellnek, mielőtt elrepült újabb afganisztáni küldetésére, hogy bocsásson meg neki, és a szavai utat találtak a lány szívéhez. Cressida közölte a botrányos királyi sarjjal, hogy várni fogja, és szeretne újabb esélyt adni a közös életüknek. Szóval Harry-nek most már eggyel több oka van, hogy a túlélésre törekedjen a rá vadászó tálibok között.

A huszonhárom éves angol szépség a nyár végén azért szakított a herceggel, mert Harry megszegte az ígéretét, és nemcsak barátaival partizott, hanem lányokat is felvittek magukhoz. Ha csak egy szimpla kanbulin vetkőzött volna le, az Cressidát nagyon nem ütötte volna szíven. De miután a kiszivárgott képeken éppen egy szintén alulöltözött hölgyet ölelget, Bonas érthetően összetört lelkileg.


Ha Harry abbahagyta a katonáskodást, újra egymáséi lehetnek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik